Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ brungräddat
🥖
Bröd
73%
Kolhydrater
12%
Protein
9%
Fibrer
6%
Fett
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
63,5 g
Protein:
10 g
Fibrer:
15,5 g
Fett:
2,4 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
350 kcal
Kolhydrater:
63,5 g
varav
socker
:
1,4 g
Protein:
10 g
Fibrer:
15,5 g
Fett:
2,4 g
varav
mättat fett
:
0,3 g
varav
enkelomättat fett
:
0,3 g
varav
fleromättat fett
:
1,1 g
Vitaminer
Folat
: 104,4 µg
34,8% av DRI
Vitamin B6
: 0,25 mg
17,86% av DRI
Tiamin
: 0,19 mg
17,27% av DRI
Riboflavin
: 0,17 mg
12,14% av DRI
Niacin
: 1,3 mg
8,13% av DRI
Vitamin E
: 0,74 mg
6,17% av DRI
Mineraler
Fosfor
: 325 mg
46,43% av DRI
Zink
: 2,7 mg
27% av DRI
Magnesium
: 100 mg
26,67% av DRI
Salt
: 1,5 g
25% av DRI
Kalium
: 490 mg
24,5% av DRI
Järn
: 3,15 mg
22,5% av DRI
Jod
: 10 µg
6,67% av DRI
Kalcium
: 45 mg
5,63% av DRI
Selen
: 1,85 µg
3,36% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 1,4 g
1,56% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,3 g
1,5% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket